Bannerbilde

Til alle våre kontakter

De siste dagene har hverdagen blitt snudd på hodet for oss alle. Våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere er svært viktige for oss. Vi er opptatt av å redusere risiko for korona-smitte, samtidig som vi gjør vårt ytterste for å ivareta kunder og andre samarbeidspartnere her og nå, og på sikt.

Oppdatert:  20 mars 2020

Vi i Skjæveland, Multiblokk og Storm Aqua følger anbefalingene fra helsemyndighetene. Som en del av dette vil vi inntil videre unngå reiser, besøk og møter både ute hos dere og hos oss. Flere av våre kunder har allerede varslet at de ikke ønsker besøk nå.

Vi kan opprettholde god kontakt på telefon, epost, skype ol. Mye informasjon finner dere også på våre hjemmesider.

De av våre medarbeidere som kan arbeide hjemmefra, gjør nå det. Men for flere av våre medarbeidere betyr det at de skal kombinere hjemmekontor med hjemmeskole og barnepass.

For å få kabalen til å gå opp vil det til tider være færre folk på jobb. Vi skal gjøre alt vi kan for å levere like raskt som dere er vant til. Vi har mye varer på lager og skal tåle å ha noe redusert produksjon en periode. Vi har nå tilpasset oss slik at bestillingsvarer og spesialproduksjon kan prioriteres.

For å justere oss til lavere aktivitet er det nødvendig å gjennomføre noen permitteringer i Skjæveland og Multiblokk. Vi ser an situasjonen og håper at det ikke vil vare lenge før alle er i fullt arbeid igjen. Storm Aqua vil opprettholde aktivitet som normalt, foruten reiser og møter.

Vi håper de strenge forebyggende tiltakene hjelper, og at denne ekstraordinære situasjonen ikke blir langvarig.

Vi vil oppfordre om at alle tar vare på hverandre. Vi er stolte og imponert over dugnaden hele landet er med på og at landets myndigheter har iverksatt tiltak for å bevare arbeidsplasser og arbeidsoppdrag.

Hilsen oss i Skjæveland, Multiblokk og Storm Aqua